Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا قندی نائب رئیس اتحادیه بازار لوازم خانگی استان اصفهان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،اظهارداشت: از انجایی که همیشه یکی از دغدغه‌ها و نیاز‌های اساسی مردم جامعه تامین و خرید لوازم خانگی در بازار بوده است، اما متاسفانه به خاطر نبود مدیریت صحیح بر روند عملکرد فروشندگان این بازار این حوزه سال هاست که وارد یک رکود تورمی بزرگ شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او افزود: با توجه به ایجاد نظارت ها، مدیریت و کنترل‌های لازم بر نحوه نرخ گذاری لوازم خانگی شاهد توقف صعود قیمت‌ها در این بازار هستیم.

نائب رئیس اتحادیه بازار لوازم خانگی استان اصفهان گفت: لازم به ذکر است که در به وجود اوردن نظارت‌های کافی بر عملکرد بازار لوازم خانگی با همکاری و مشارکت اورگان‌ها و سازمان‌های مربوطه استان انجام گرفته و همچنان ادامه دارد.
هم اکنون حدود ۸۰ درصد از اقلام مورد نیاز واحد های صنعتی حوزه تولید لوازم خانگی استان بومی سازی شده است.
قندی افزود: اصلی‌ترین اقدام اتحادیه در اجرای توقف غیر منطقی افزایش قیمت اقلام لوازم خانگی در بازار جلوگیری و کاهش قاچاق کالا و کنترل بر نحوه ورود و خروج کالا در بازار استان اصفهان بوده است.

او اضافه کرد: باید در نظر داشت که صنعت لوازم خانگی استان اصفهان به عنوان دومین استان پیشروی این حوزه در کشور شناخته می‌شود و به همین خاطر علاوه بر ایجاد نظارت‌ها بر بازار این حوزه در تلاش هستیم تا مشکلات کمبود و گرانی مواد اولیه مورد نیاز واحد‌های تولیدی و صنعتی لوازم خانگی استان اصفهان را برطرف کنیم.

نائب رئیس اتحادیه بازار لوازم خانگی استان اصفهان ادامه داد: از انجایی که مهمترین اقلام مواد اولیه صنعت لوازم خانگی استان اصفهان الومینیوم است به همین منظور با جلساتی که با حضورمسئولین مربوطه برگزار شده مقرر گردیده تا ظرفیت‌ها برای توسعه واحد‌های ورقه الومینیوم فراهم شود تا بتوانیم شاهد سود دهی این کار در صنعت لوازم خانگی استان اصفهان باشیم.

قندی گفت: در استان اصفهان ۵ شرکت بزرگ تولید انواع لوازم خانگی وجوددارد که تاکنون برنامه هاو طرح‌های گوناگونی در مورد افزایش این کارخانجات در استان اصفهان گرفته شده است.


نائب رئیس اتحادیه بازار لوازم خانگی استان اصفهان ادامه داد: صنعت لوازم خانگی استان اصفهان از اشتغالزایی مطلوبی بر خوردار است به طوری که تاکنون بیش از ۲ هزار نفردر واحد‌های تولیدی این حوزه مشغول کار هستند.

قندی یادآور شد:سال گذشته به دلیل نبود کنترل‌های لازم و افزایش نرخ ارز رکود ۳۰ درصدی در صنعت لوازم خانگی استان اصفهان رقم خورد، اما خوشبختانه توانسته ایم اقدامات موثری را در زمینه جلوگیری از خسارات ناشی از قیمت ارزدر این حوزه انجام دهیم.

او افزود:از تمامی این حوزه‌ها که عبور کنیم همچنان در بازار این صنعت مشکلاتی بسیاری همچون کاهش ۶۰ درصدی قدرت خرید مردم وجود دارد که می‌توانیم با گام نهادن در مسیر منطقی شدن و کاهش قیمت اقلام لوازم خانگی در این بازار این بحران را حل کنیم.

نائب رئیس اتحادیه بازار لوازم خانگی استان اصفهان اضافه کرد: در حال حاضرقیمت برخی از اقلام لوازم خانگی مدل ۲۰۲۰ مانند لباسشویی ۱۰ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان، تلویزیون ۱۰ میلیون و ۶۵۰ هزارتومان، ظرفشویی ۶ میلیون و ۵۵۰ هزارتومان و اجاق گاز ۲ میلیون و ۹۶۰ هزار تومان در بازار عرضه و به فروش می‌رسد.   انتهای پیام/ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: لوازم خانگی بومی سازی جهش تولید کاهش قاچاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۴۴۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجازات قاچاقچی لوازم خانگی در مهاباد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، حسین نجف زاده گفت: پرونده قاچاق ۲۵ قلم انواع لواز خانگی شامل سرخ کن، چای ساز و ... به ارزش ۵۲۴ میلیون ریال در شعبه دوم ویژه مبارزه با قاچاق کالا وارز تعزیرات حکومتی شهرستان مهاباد رسیدگی شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان غربی افزود:شعبه رسیدگی کننده با بررسی محتویات پرونده و ارائه نکردن اسناد و مدارک معتبر گمرکی، تخلف انتسابی را محرز و علاوه بر ضبط کالا‌های کشف شده متهم را به پرداخت ۵۲۴ میلیون ریال جریمه نقدی معادل ارزش ریالی کالا محکوم کرد.

نجف زاده افزود: همچنین شعبه متهم را به پرداخت ۵۲۴ میلیون ریال معادل ارزش ریالی کالا بابت حمل کالای قاچاق و در مجموع به پرداخت یک میلیارد و ۴۸ میلیون ریال محکوم شد.

نجف زاده گفت: ماموران انتظامی شهرستان مهاباد کالا‌های کشف شده را در بازرسی از یک دستگاه خودروی سواری کشف و پرونده آن را برای رسیدگی به  تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

دیگر خبرها

  • بومی سازی نوار تست قند خون توسط تیم تحقیقاتی علوم پزشکی اصفهان
  • ساخت و بازسازی ۲ هزار قلم قطعات نیروگاهی به‌ دست متخصصان مشهدی
  • پاکشوما ۴۹ ساله شد
  • حراج لوازم خانگی اموال تملیکی در ۹ استان کشور
  • مشارکت بین‌نهادی، پیش‌نیاز مشارکت مردمی
  • مطالبه لوازم‌خانگی و خودروی کیفی ارزان بر زمین مانده است
  • (عکس) مقایسه ال۹۰ با نمونه بومی‌سازی شده!
  • مجازات قاچاقچی لوازم خانگی در مهاباد
  • توزیع اقلام لوازم خانگی بین مددجویان بسطام
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین