Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرکز نوآوری «اسنواتک» با هدف انتقال فناوری‌های دانش بنیان و ظرفیت‌های علمی دانشگاهی به صنعت لوازم خانگی در دانشگاه اصفهان و با حضور معاون علمی و فناوری رئیس جمهور افتتاح شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری صبح امروز از دستاورد‌های زیست بوم فناوری و نوآوری اصفهان بازدید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در این سفر فاز نخست مرکز نوآوری اسنواتک افتتاح شد و قرار است فضایی باشد برای تزریق فناوری‌های دانش‌بنیان و ظرفیت‌های علمی دانشگاهی به صنعت لوازم خانگی. در این مرکز طرح‌های نوآورانه در حوزه تولید لوازم خانگی با تکیه بر سبک زندگی ایرانی طراحی می‌شود.

ستاری در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه در این سفر، ایجاد خانه نوآوری دانشگاه اصفهان را به شکلی جدی پیگیر خواهیم بود، بیان کرد: زیرساخت‌ها و زمینه برای ایجاد ناحیه نوآوری در دانشگاه اصفهان فراهم شده است. ناحیه‌ای که ایجاد آن جزء مصوبات سفر قبلی ما به این استان بود.

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری ادامه داد: اصفهان یکی از شهر‌های پیشرو در اقتصاد دانش‌بنیان است. وجود شهرک علمی و تحقیقاتی و واحد‌های متعدد دانش‌بنیانی در این استان، نشاندهنده عزم جدی مسوولان و مدیران اصفهان برای توسعه زیست‌بوم فناوری و نوآوری است.

وی همکاری بخش خصوصی و دولتی برای توسعه نوآوری در کشور را ضروری دانست و گفت: استان اصفهان یکی از شهر‌های موفق در این زمینه است و به زودی مرکز نوآوری لوازم خانگی با همکاری دانشگاه اصفهان و شرکت اسنوا ایجاد می‌شود.

ستاری معتقد است که نتیجه این نوع همکاری‌ها تزریق نوآوری به صنعت است. اتفاقی که می‌تواند بلوغ صنایع کشور را در پی داشته باشد. استان اصفهان یکی از شهر‌های پیشرو در این زمینه است.

فاز نخست مرکز نوآوری لوازم خانگی اسنواتک در ۵۰۰۰ متر مربع از دانشگاه اصفهان افتتاح شد. این مرکز بخش‌های مختلفی مانند «مدرسه اشتغال»، «بخش تحقیق و توسعه پیشرفته»، «جایزه اسنوا» و «بخش حمایت از استارتاپ‌های دانشگاهی» دارد.

از دیگر برنامه‌های این سفر یک روزه، افتتاح اتاق کشت خوراک دام شرکت احیاگران قلب صنعت آسیا، افتتاح خط تولید پارچه ملت بلون شرکت صدرا طرح و تجهیز اسپادانا در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و بهره برداری از برج فناوری اندیشه اصفهان است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه اصفهان سورنا ستاری صنعت لوازم خانگی دانشگاه اصفهان مرکز نوآوری لوازم خانگی دانش بنیان افتتاح شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۸۵۷۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروش پانصد و ۳۰ هزار میلیارد تومانی دانش بنیان‌ها/صادرات فناوری ۳ برابر شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، آئین افتتاحیه سیزدهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس با حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، مهدی صفاری نیا رئیس پارک فناوری پردیس، وزیر آموزش عالی، علم و فناوری کشور زیمباوه و تعدادی از مسئولان اجرایی ‌نمایشگاه اینوتکس برگزار شد.

روح‌الله دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور در این مراسم گفت: نمایشگاه اینوتکس، فرصتی برای نمایش قدرت و توانایی شرکت‌های دانش‌بنیان و‌ تیم‌های خلاق کشور است.

دهقانی ادامه داد: خبر خوش این است که امسال، میزان فروش محصولات دانش‌بنیان کشور بالغ بر ۵۰۰ و سی هزار میلیارد رسیده است و حدود ۱۰ هزار شرکت دانش‌بنیان در کشور فعالیت می‌کند.

معاون علمی، فناوری و اقتصاددانش‌بنیان رئیس‌جمهور، افزود: امسال، صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان حدود سه‌برابر افزایش یافته  و طبق آمار گمرک به ۲ ونیم میلیارد دلار رسیده است.

وی بر همکاری‌های بین‌المللی ایران با کشورهای دیگر تاکید کرد و گفت: درحال حاضر، ایران قابلیت همکاری‌های گسترده بین‌المللی با قطب‌های فناوری دنیا را دارد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاددانش‌بنیان رئیس‌جمهور با تاکید بر اهمیت پارک فناوری پردیس به‌عنوان «بهشت فناوری منطقه» گفت: پارک فناوری پردیس باید به «هاب همکاری مشترک با کشورهای همسایه» برای همکاری‌های فناورانه تبدیل شود.

دهقانی اشاره کرد: در حال‌حاضر، کشورهای روسیه، قرقیزستان، تاجیکستان، ازبکستان و زیمباوه برای همکاری‌های فناورانه با ایران، اعلام آمادگی کرده‌اند.

وی در‌ادامه افزود: راه‌اندازی و تاسیس شهرک نخبگانی فناورانه و  تمام‌عیار در‌ پارک فناوری پردیس از جمله برنامه‌های مهم است که امسال کلید خورده و در آینده نزدیک عملیاتی می‌شود.

دهقانی با تاکید بر آمادگی‌های معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور گفت: پارک فناوری پردیس، قابلیت تبعیت از بند ۱۳ و ۱۱ قانون جهش تولید دانش‌بنیان را دارد و می‌تواند در سال‌های آینده به شهر نوآوری تبدیل شود.

وی با اشاره به برنامه ششم توسعه گفت: ما در برنامه ششم توسعه قول دادیم که تعداد ۶ مرکز ملی آفرینش فناوری راه‌اندازی شود اکنون با ظرفیت پذیرش نخبگان کشور آماده به فعالیت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فراخوان ایرانسل برای حمایت از طرح‌های پژوهشی دانشگاهی
  • فروش پانصد و ۳۰ هزار میلیارد تومانی دانش بنیان‌ها/صادرات فناوری ۳ برابر شد
  • برنامه معاونت علمی برای ایجاد پارک‌های فناوری با ۵ کشور
  • پاکشوما ۴۹ ساله شد
  • حمل‌ و‌ نقل در ناوگان فناوری
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد