Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا قندی نایب رئیس اتحادیه لوازم خانگی اصفهان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،  در خصوص تاثیر نوسانات نرخ ارز بر بازار لوازم خانگی، گفت: اگرچه نوسانات نرخ دلار بر قیمت لوازم خانگی تاثیرگذار است، اما بازار لوازم خانگی در رکود است و مصرف کننده انگیزه‌ای برای خرید ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او با بیان اینکه به طور معمول ماه‌های محرم و صفر در خرید مردم از بازار لوازم خانگی تاثیرگذار است، افزود: از سوی دیگر لوازم خانگی قاچاق در بازار بسیار کم شده و مغازه داران ریسک فروش آن را نمی‌کنند، به همین علت نوسانات نرخ ارز تاثیری آن چنانی بر این بازار نداشته است.

نایب رئیس اتحادیه لوازم خانگی اصفهان تصریح کرد: اگرچه از ورود لوازم خانگی قاچاق در بازار جلوگیری کردیم، اما باید لوازم خانگی داخلی باکیفیت نیز تولید کنیم.

قندی با تاکید بر اینکه مردم هنوز اعتماد چندانی به لوازم خانگی داخلی ندارند، افزود: تبلیغات مناسب برای کالا‌های خوب لوازم خانگی داخلی انجام نمی‌شود، همچنین شرکت‌های لوازم خانگی داخلی به طور مرتب اقدام به افزایش قیمت می‌کنند که این جذابیت خرید را از بین می‌برد.

او گفت: حتی اگر نوسانات نرخ ارز هم نداشته باشیم، همواره شاهد افزایش قیمت لوازم خانگی داخلی هستیم، به نحوی که بعضا مشابه خارجی همین کالا با برند معروف قیمت کمتری در بازار دارد و در این شرایط تقاضا برای لوازم خانگی خارجی بالا است.

نایب رئیس اتحادیه لوازم خانگی اصفهان تصریح کرد: برای رقابت در بازار، لوازم خانگی داخلی باید با کیفیت خوب تولید و از سوی دیگر خدمات پس از فروش مناسبی داشته باشند.

قندی گفت: معتقدم کالای خارجی باید در بازار باشد، اما اگر کالای داخلی کیفیت خوبی داشته باشد قطعا مصرف کننده گرایش به خرید جنس ایرانی می‌کند.

او با اشاره به اینکه لوازم خانگی داخلی، آنچه مورد نیاز مصرف کننده است آن هم با کیفیت بالا، بسیار کم تولید می‌شود، گفت: به عنوان مثال مصرف کننده نیازمند ماشین ظرفشویی، لباسشویی، مایکروفر، جاروبرقی و ... است که شرکت‌های داخلی به خصوص به لوازم خانگی خرد مورد نیاز مردم اصلا اهمیت نمی‌دهند.

نایب رئیس اتحادیه لوازم خانگی اصفهان افزود: اگرچه تولیدکنندگان داخلی در تولید ماشین لباسشویی داخلی پیشرفت کرده‌اند، اما در بقیه تولیدات کمبود داریم.

قندی گفت: در حال حاضر مردم تمایل به خرید یخچال فریزر جفتی و روهمی، اجاق گاز و برخی کالا‌های لوازم خانگی خرد داخلی دارند، اما هنوز در تولید ماشین ظرفشویی مورد قبول مصرف کننده ناتوان هستیم.

او تصریح کرد: با قیمت‌های بالا، مشتریان رغبتی برای خرید لوازم خانگی مشابه داخلی ندارند.

نایب رئیس اتحادیه لوازم خانگی اصفهان گفت: به علت افزایش قیمت برخی کالا‌های لوازم خانگی و همچنین نبود انگیزه خرید، تولیدکنندگان داخلی دوباره اندکی قیمت‌های خود را کاهش دادند، اما مردم همچنان انگیزه برای خرید وجود ندارد، چراکه مشابه همین جنس با برند معروف و به صورت قاچاق همچنان ارزان‌تر از کالای داخلی است.

قندی گفت:  لوازم خانگی خارجی با این برند‌ها در بازار به نوعی کالای قاچاق است و به طور معمول مغازه دار با درخواست مصرف کننده اقدام به تهیه آن محصول می‌کند.

او گفت: در حال حاضر قیمت لوازم خانگی داخلی نسبت به ابتدای امسال ۲۰ درصد گران شده است که با این افزایش قیمت مردم انگیزه‌ای برای خرید ندارند.  

نایب رئیس اتحادیه لوازم خانگی اصفهان در ادامه افزود: به علت شرایط اقتصادی امروز بسیاری از مردم بعد از خرابی لوازم خانگی خود قادر به خرید و جایگزینی محصول جدید نیستند، در این شرایط ناچار به تعمیر لوازم خانگی خود می‌شوند.

قندی تصریح کرد: در حال حاضر درخواست اصفهانی‌ها برای تعمیر لوازم خانگی نسبت به گذشته حدود ۴۰ درصد افزایش یافته است.

او در پایان گفت: قیمت قطعات گران است و تعمیرکار قطعه را تهیه و کالا را تعمیر می‌کند، درحالی‌که مصرف کننده از گرانی آن بی خبر است. از سوی دیگر برخی قطعات موجود با توجه به نبود قطعه اصلی در بازار و یا بی کیفیتی آن، بعد از تعمیر دوباره خراب می‌شود و امروز میزان خرابی لوازم خانگی تعمیری نیز بالا رفته است.

انتهای پیام/ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: لوازم خانگی نرخ دلار لوازم خانگی داخلی نوسانات نرخ افزایش قیمت مصرف کننده برای خرید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۹۳۳۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حراج لوازم خانگی اموال تملیکی در ۹ استان کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، لوازم خانگی در اختیار سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی در ۹ استان کشور از جمله همدان، کرمان، فارس، خراسان رضوی، قم، تهران، آذربایجان غربی، کهگیلویه و بویراحمد و خوزستان به حراج گذاشته شد.

۱۵۰ ردیف کالایی از جمله لوازم خانگی، اثاثیه منزل، تجهیزات سرمایشی گرمایشی، تجهیزات کامپیوتری، وسایل تنظیف و سایر موارد عرضه خواهد شد.

شرکت‌کنندگان امروز تا ساعت ۱۹ مهلت دارند تا نسبت به ارائه پیشنهاد و قیمت اقدام کنند.

علاقمندان برای شرکت در این حراج‌ها می‌توانند به سامانه‌های ستاد الکترونیک دولت، پنجره هوشمند و سازمان اموال تملیکی مراجعه کنند.

کد خبر 6099516 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • قیمت محصولات سایپا چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ ارزان‌ترین سواری داخلی چند؟
  • تبعات سیاست ارزی غلط بانک مرکزی/ از «تنبیه صادرکنندگان» تا «کاهش توانمندی کشور در رقابت‌پذیری در بازار‌های صادراتی»
  • چگونگی نظارت بر کیفیت محصولات غذایی تولیدی در کارگاه‌ها و مشاغل خانگی
  • بیلبورد‌های شهرداری تهران در حمایت از خرید اتوبوس از چین
  • سانحه جنجالی برای X۵۵؛ کاهش کیفیت و گرانی خودروهای تولید داخل‌ + فیلم
  • پاکشوما ۴۹ ساله شد
  • حراج لوازم خانگی اموال تملیکی در ۹ استان کشور
  • شاخص های لازم در زمان خرید لوله داربستی ؛ اصولی خرید کنید!
  • مطالبه لوازم‌خانگی و خودروی کیفی ارزان بر زمین مانده است
  • قیمت خودرو امروز ۱۷ اردیبهشت +جدول