Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا حیدری در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در اصفهان درباره آسیب‌های واردات لوازم خانگی گفت:برای کشوری که تحریم شده و از طرف غرب و هم پیمانانش تحت فشار اقتصادی است، هر نوع وارداتی که مستلزم تامین ارز باشد و به خروج ارز منجر شود به ضررش تمام می‌شود.

عضو هیات علمی گروه اقتصاد دانشگاه اصفهان گفت: طبیعتا واردات از کشورهایی مثل کره جنوبی که هم پیمان غرب است و با این کشورها در تحریم ایران همراهی داشته منطقی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در پاسخ به این سوال که با توجه به این دلایل چرا در این سال‌ها واردات داشته‌ایم، علت را سیاست‌های غلط دولت‌های اخیر دانست و در ادامه گفت : خود کشورهای توسعه یافته مثل کره، سال‌ها برنامه‌ریزی کردند که از طریق تعرفه‌های وارداتی بالاتر و حمایت‌های گسترده سخت و نرم از صنایع داخلی‌شان به سطحی از تولید و تکنولوژی، اشتغال و ارزش افزوده دست پیدا کنند.

حیدری در ادامه افزود: قیمت تمام شده پایین‌تر، اجازه نمی‌دهد صنعت لوازم خانگی داخلی پا بگیرد. برای حل این مسأله، باید حمایت از صنعت لوازم خانگی را تشدید کرد..

وی درباره توان تولید کمی و کیفی ایران در تولید لوازم خانگی گفت: ما حتما زمینه و توان تولید را داریم، هر چقدر ما به شرکت‌های دانش بنیان بها بدهیم و روی ارتباط بین دانشگاه، صنعت و اصلاح الگوی مصرف کار کنیم، زودتر به خودکفایی می‌رسیم.

حیدری عنوان کرد: وقتی ما در صنایع پیشرفته‌تر و های تک مثل نانوتکنولوژی، صنایع هسته‌ای و سلول‌های بنیادی و بسیاری از تکنولوژی‌های بالاتر تولیدات داریم، دلیلی ندارد که در لوازم خانگی نتوانیم تولید داشته باشیم.

کارشناس ارشد مسائل اقتصادی جلب اعتماد مردم را اقدام اساسی در این زمنیه برشمرد و گفت: برندهای معتبری داشتیم که متاسفانه به دلیل سوء تدبیرها و خصوصی‌سازی‌های نادرست، گرفتار تعطیلی شدند.

وی با تاکید بر حمایت حداکثری نهادهای مختلف دولتی تصریح کرد: مجلس باید قانون حمایت حداکثری از تولید ملی را به روزرسانی کند و دولت باید آن را به نحو احسن اجرایی کرده و نگذارد این قانون دور بخورد.

حیدری بیان کرد: قوه قضائیه نیز باید از حقوق مالکیت دفاع کرده و با تعطیلی آن‌ها، ترک فعل‌ها و بی‌عملی‌های دولت و مسببین آن برخورد کند. وزارت صمت و نهادهای دیگری هم که موظف به حمایت‌اند باید نظارت کنند تا کوتاهی نشود.

عضو هیات علمی گروه اقتصاد دانشگاه اصفهان در پایان پیرامون نقش وزارت صمت در کنترل شرایط پیش رو گفت : فرض بر این است که قیمت کالاهای داخلی تابع سیاست‌های وزارت صمت باشد چرا که ممکن است دلالان بخواهند از فرصتی که به وجود آمده سوء استفاده کنند لذا اگر وزارت صمت نظارت موثری بر روی میزان تولید و قیمت نداشته باشد، افزایش قیمت را خواهیم داشت. اما انتظار می‌رود که با نظارت وزارت صمت این اتفاق نیفتد.

انتهای یپام/۳۶۴۹/آ/

منبع: فارس

کلیدواژه: کره جنوبی لوازم خانگی واردات اصفهان لوازم خانگی وزارت صمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۲۵۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محکومیت بیش از یک میلیارد ریالی قاچاقچی لوازم خانگی در مهاباد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد ، حسین نجف زاده افزود: پرونده قاچاق ۲۵ قلم انواع لواز خانگی شامل سرخ کن، چای ساز و ... به ارزش ۵۲۴ میلیون ریال در شعبه دوم ویژه مبارزه با قاچاق کالا وارز تعزیرات حکومتی شهرستان مهاباد رسیدگی شد.

او افزود: شعبه رسیدگی کننده با بررسی محتویات پرونده و ارائه نکردن اسناد و مدارک معتبر گمرکی، تخلف انتسابی را محرز و علاوه بر ضبط کالا‌های کشف شده متهم را به پرداخت ۵۲۴ میلیون ریال جریمه نقدی معادل ارزش ریالی کالا محکوم کرد.

نجف زاده گفت: همچنین شعبه متهم را به پرداخت ۵۲۴ میلیون ریال معادل ارزش ریالی کالا بابت حمل کالای قاچاق و در مجموع به پرداخت یک میلیارد و ۴۸ میلیون ریال محکوم شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان غربی خاطر نشان کرد: ماموران انتظامی شهرستان مهاباد کالا‌های کشف شده را در بازرسی از یک دستگاه خودروی سواری کشف و پرونده آن را برای رسیدگی به  تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

دیگر خبرها

  • خدمات پس از فروش لوازم خانگی و یدکی خودرو اجباری است
  • چگونگی نظارت بر کیفیت محصولات غذایی تولیدی در کارگاه‌ها و مشاغل خانگی
  • مرثیه‌ای برای رنج شالیکاران گیلانی/ برنجی که فروش نمی‌رود‌
  • بیلبورد‌های شهرداری تهران در حمایت از خرید اتوبوس از چین
  • فروشندگان لوازم خانگی و اداری زیر ذره‌بین بازرسان قرار گرفتند
  • ضرورت جهش نوین نشریات دانشجویی در جهت حل مساله دانشگاه‌ها
  • پاکشوما ۴۹ ساله شد
  • حراج لوازم خانگی اموال تملیکی در ۹ استان کشور
  • محکومیت بیش از یک میلیارد ریالی قاچاقچی لوازم خانگی در مهاباد
  • مطالبه لوازم‌خانگی و خودروی کیفی ارزان بر زمین مانده است