Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتحادیه لوازم خانگی استان اصفهان گفت: بر اساس بند "ذ" ماده ۲ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، محصولات لوازم خانگی باید دارای شناسه کالا و کد رهگیری باشند و در غیر اینصورت به منزله کالای قاچاق ضبط خواهد شد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم از اصفهان، جلسه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز با حضور استاندار اصفهان، مقامات استانی، اصناف و برخی از فروشندگان کالا، در محل استانداری برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از جمله مسائل مطرح شده در کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا در اصفهان، طرح مسأله مبارزه هوشمندانه با قاچاق کالا و ارز بر اساس سامانه جامع تجارت بود.

همچنین، بر اساس تصمیمات این جلسه، از این پس مبارزه با قاچاق کالا و برخورد با عرضه‌کنندگان لوازم‌خانگی قاچاق بر اساس ماده 13 و بند «ذ» ماده 2 قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز صورت خواهد گرفت و همه کالا‌های مشمول ضوابط اختصاصی تبصره 4 ماده 18 این قانون از جمله لوازم خانگی، پوشاک و دخانیات ‌باید در محل عرضه و فروش دارای شناسه کالا و کد رهگیری باشد.

با عرضه‌کنندگان کالای فاقد شناسه برخورد خواهد شد!

از همین رو، محمدجواد روغنی رئیس اتحادیه لوازم خانگی استان اصفهان در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم با اشاره به وضعیت حضور برندهای خارجی در بازار لوازم خانگی این استان، گفت:  با ممنوعیت واردات لوازم خانگی خارجی، مبارزه با قاچاق کالا و افزایش کیفیت محصولات داخلی، عرضه برندهای خارجی در بازار به طرز چشمگیری کاهش یافته است؛ اما این برخی از برندها کماکان در بازار حضور دارند و در حال فروش محصولات قاچاق هستند.

وی در خصوص جمع‌آوری تابلوهای تبلیغاتی لوازم خانگی خارجی نیز اظهار داشت: از زمانی که مقام معظم رهبری دستور ممنوعیت استفاده از واردات لوازم خانگی کره‌ای را صادر کردند، تمامی تابلوهای تبلیغاتی برند‌های کره‌ای و حتی ویترین داخل مغازه‌ها نیز تغییر کرده و فرصت لازم برای تبلیغ و حضور برند‌های داخلی ایجاد شده است.

روغنی با اشاره به ضرورت اجرای بند "ذ" ماده 2 قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، افزود: بر اساس این قانون 13 قلم از محصولات تولید شده لوازم خانگی باید دارای شناسه کالا و کد رهگیری مختص خود باشد و در غیر اینصورت این کالا‌ها به منزله کالای قاچاق ضبط خواهد شد و با عرضه‌کننده آن نیز  بر اساس قانون برخورد می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: این قانون از سال 97 به صورت‌های گوناگون نظیر نامه، پیامک، فضای مجازی و سایر روش‌ها به تمامی کسبه ابلاغ شده و بهانه‌ای برای عدم اطلاع کسبه و اصناف در این زمینه پذیرفته نیست.

فرصت 2 هفته‌ای برای شناسه‌‌دار کردن کالا‌‌های موجود در انبار‌ها

رئیس اتحادیه لوازم خانگی استان اصفهان در پایان گفت: دو هفته به تمامی فعالان لوازم خانگی نظیر تولیدکننده، واردکننده و عرضه کننده فرصت داده می‌شود تا از نگهداری و عرضه محصولات بدون شناسه خودداری کرده و یا اقدامات لازم در جهت شناسه‌دار نمودن کالا را انجام دهند؛ امیدواریم که با همکاری تمامی فعالان بازار لوازم خانگی شاهد تخلفی در این زمینه نباشیم.

به گزارش تسنیم، پیش از این، کمال رضایت، دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان اصفهان گفته بود که 3 گروه کالایی نظیر لوازم خانگی، دخانیات و پوشاک در صورت نداشتن شناسه کالا، از فروشگاه‌ها جمع‌آوری و کالا به منزله کالای قاچاق، ضبط خواهد شد؛ این موضوع از قبل به اصناف اطلاع‌رسانی و کلاس‌های آموزشی متعددی نیز در این خصوص برگزار شده است.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان اصفهان لوازم خانگی شناسه کالا خواهد شد بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۵۵۵۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف بیش از ۱۰ میلیارد ریال کالای قاچاق در زنجان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ سرهنگ بدری گفت: در اجرای طرح ۷۲ ساعته تشدید مبارزه با کالای قاچاق با اولویت مقابله با خودرو‌های شوتی، در پی انجام اقدامات اطلاعاتی پلیسی، حمل کالا‌های قاچاق با پنج دستگاه خودرو سواری شوتی و یک دستگاه کامیون، یک دستگاه اتوبوس مسافربری (ناوگان حمل و نقل عمومی) و یک دستگاه وانت نیسان برای ماموران محرز شد و رسیدگی به موضوع در دستور کار ماموران پلیس امنیت اقتصادی در استان زنجان قرار گرفت.

وی افزود: ماموران پس از هماهنگی قضایی حین کنترل نامحسوس خودرو‌های عبوری در محور‌های مواصلاتی استان زنجان خودرو‌های مذکور را رویت کرده و آنها را با علائم هشدار دهنده و دستور ایست متوقف کردند که در بازرسی از این خودرو‌ها در مجموع مقدار ۲ هزار لیتر سوخت گازوئیل عرضه خارج از شبکه، ۲ هزار و ۳۰۰ کیلوگرم مرغ کشتار شده و آلایش مرغ فاقد مجوز دامپزشکی، ۸۶۴ عدد انواع لوازم آرایشی و بهداشتی خارجی، سه هزار و ۱۸۰ قوطی نوشیدنی انرژی زا، ۸۲ کیلوگرم شکلات خارجی، یک هزار و ۲۵ بسته انواع بیسکویت خارجی، ۱۸ دستگاه (پنج تیکه) چای ساز خارجی و ۱۹۵ کیلوگرم پوشاک کارکرده (تاناکورا) خارجی و قاچاق کشف شد.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان ادامه داد: کارشناسان ارزش مجموع اقلام مکشوفه فوق را بیش از ۱۰ میلیارد ریال برآورد کردند که در این خصوص هشت نفر متهم دستگیر و به همراه پرونده متشکله به مراجع قضایی معرفی شدند.

سرهنگ بدری با تأکید بر قاطعیت پلیس در تداوم اجرای طرح‌های عملیاتی مبارزه با قاچاق کالا خاطرنشان کرد: در اجرای هرچه بهتر طرح‌های مبارزه با قاچاق کالا، ضمن تقدیر و تشکر از آحاد جامعه در همکاری با پلیس از مردم خواست، در صورت مشاهده و آگاهی از هرگونه جرایم اقتصادی، قاچاق کالا و ارز موضوع را به ستاد خبری ۰۹۶۳۰۰ و یا مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.

دیگر خبرها

  • کشف ۲۳۸ میلیارد کالای قاچاق در کرمان
  • کشف بیش از ۱۰ میلیارد ریال کالای قاچاق در زنجان
  • جریمه ۲ میلیارد و ۴۷۶ میلیون ریالی قاچاقچی لوازم یدکی خودرو!
  • فروشندگان لوازم خانگی و اداری زیر ذره‌بین بازرسان قرار گرفتند
  • کشف ۲۵۰ میلیارد کالای قاچاق و سوخت در طرح ضربتی پلیس هرمزگان
  • عدم همخوانی میزان کشفیات با ارزش بازار قاچاق پوشاک
  • کشف محموله ۵ میلیارد ریالی قاچاق در خشکبیجار
  • هدف ستاد تعطیلی واحدهای صنفی نیست/صنوف با قوانین هماهنگ شوند
  • محکومیت بیش از یک میلیارد ریالی قاچاقچی لوازم خانگی در مهاباد
  • هشدار ستاد مبارزه با قاچاق کالا به صاحبان مالها